Suosituimmat lisävarusteet iPhonelle

Taskussa kulkeva älypuhelin on tänä päivänä muutakin kuin pelkästään puhelin. Se on mukana kulkeva viihdekeskus, työväline, tietosanakirja, laadukas digitaalikamera ja paljon muuta. Oikeiden lisävarusteiden ja laitteiden avulla puhelin säilyy ehjänä ja sen toiminnoista saa irti kaiken mahdollisen hyödyn.

Osa lisävarusteista vaikuttaa älypuhelimen toimintoihin, osa varusteista taas ostetaan pelkän estetiikan vuoksi. iPhonelle ja muille Apple-laitteille, kuten iPadille, MacBookille ja Apple Watch-älykellolle, on markkinoilla tarjolla lukuisia lisätarvikkeita. Suosituimpia lisätarvikkeita juuri iPhonelle ovat näytönsuojat, puhelinten kuoret, USB-kaapelit, autolaturit, adapterit ja bluetooth-kuulokkeet. Lisävarusteita löytyy kaikille malleille monissa väreissä ja kuoseissa. iPhone ja iPad käyttävät samaa telakkaliitäntää kuin iPod, joten monia lisävarusteita voidaan käyttää sekä iPhonen, iPadin että iPodin kanssa.

Suojaa iPhonesi

Vaikka puhelimeen löytyykin lisälaitteita joka lähtöön, on tärkein lisävaruste kuitenkin sellainen, joka pitää puhelimen ehjänä. iPhonelle on markkinoilla laaja valikoima erilaisia suojaavia lisävarusteita, kuten akkukoteloita, folioita, näyttöä suojaavia kalvoja ja järjestelytaskuja. Järjestelytaskujen lokeroihin ja kaapelipidikkeisiin voi puhelimen lisäksi laittaa myös sen lisävarusteet. Ehkä myydyimmät ja siis yleisimmät suojaavat lisävarusteet ovat näyttöä suojaavat kalvot. Jos puhelin putoaa vahingossa lattialle, herkkä näyttö on vaarassa pirstaloitua ja uuden vaihdattaminen tulee helposti hyvin kalliiksi. Suojakalvo on edullinen ja helppo keino välttää näytön hajoaminen. Löydät sen täältä ja voit vertailla erilaisia malleja ja materiaalivaihtoehtoja. Kalvot voivat olla materiaaliltaan joko karkaistua lasia tai muovikalvoa, ja niiden hinnat vaihtelevat huomattavasti.

Tarkkuutta lisävarusteiden ostoon

Suojaavien lisävarusteiden lisäksi voit haluta älylaitteellesi esimerkiksi langattomat kuulokkeet, minikauittimen tai autolaturin. Aina ei myöskään tarvitse mennä käytännöllisyys edellä, vaan voit haluta personoida vaikkapa iPhonesi hauskannäköisillä kuorilla. Joskus lisätarvikkeiden ostajalle voi kuitenkin käydä hullusti: eivätkö tilaamasi kauniit kuoret istu hyvin tai ostamasi kaapeli mene paikalleen? Jotta kuluttajan käyttökokemus lisävarusteista olisi mahdollisimman sujuva ja tarkoitustaan palveleva, tulee aina valita juuri kyseiselle laitteelle ja mallille suunniteltu lisävaruste. Vain silloin, kun laitteisto ja ohjelmisto on suunniteltu toimimaan yhdessä, ne todella toimivat niin kuin pitää ja saat irti mahdollisimman suuren hyödyn ja maksimaalisen käyttökokemuksen. Yhteensopiviksi valmistettujen ja Applen vahvistamien tuotteiden pakkauksessa on Made for -merkintä.